Waarom Salonplaza.nl?

Salonplaza is opgericht door TV programmamaker, regisseur en cameraman Nikolai Khatchatouryan.
De afgelopen acht jaar heeft Nikolai tientalen schoonheidssalons gefilmd voor o.a. het RTL programma Life is Beautiful en heeft hij diverse items gemaakt op schoonheidsbeurzen zoals de The Beauty Trade Special tot aan de Anti-Aging beurs in Monaco.

Doordat Nikolai alle kennis en faciliteiten in huis heeft kan hij voor een zeer scherpe prijs bedrijfsfilms aanbieden voor schoonheidssalons waarbij de beginnende schoonheidsspecialist die op de zolderkamer zit tot aan de gevorderde schoonheidsspecialist met meerdere filialen over een professionele videofilm kan beschikken.

Waarom is een videoboodschap belangrijk?

Tegenwoordig is adverteren via social media een onderdeel geworden van onze manier van ondernemen, denk hierbij aan Google AdWords, het promoten van pagina’s via Facebook, het toepassen van videomarketing-campagne en het maken van videovlogs. Daarom wil Salonplaza alle schoonheidssalons voorzien van een professionele bedrijfsfilm.

Nikolai is namelijk van mening dat een film waarin behandelingen haarfijn worden uitgelegd, meer zegt dan een tekst of een foto op de bedrijfspagina.

Ook productleveranciers krijgen op het platform van Salonplaza.nl een professionele bedrijfsfilm waarin zij hun product onder de aandacht kunnen brengen om zo de salons te informeren over de werking van hun producten en bij welke behandelingen deze producten kunnen worden ingezet.

Wij zijn namelijk van mening dat een film waarin behandelingen haarfijn worden uitgelegd, meer zegt dan een tekst of een foto op de bedrijfswebsite. Ook productleveranciers krijgen op het platform van Salonplaza.nl een professionele bedrijfsfilm waarin zij hun product onder de aandacht kunnen brengen om zo de salons te informeren over de werking van hun producten en bij welke behandelingen deze producten kunnen worden ingezet.