ANBOS

ANBOS is de Nederlandse brancheorganisatie van gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij zijn een vereniging van én voor ondernemers in de schoonheidsverzorging, die zich richt op de kwaliteit van de beroepsuitoefening en het ondernemerschap in de schoonheidsverzorgingsbranche.

Vakbekwaamheid en het kwaliteitsniveau staan daarbij centraal. We vertegenwoordigen onze leden en zetten ons in voor ledenbelangen bij alle branche gerelateerde organisaties, zorgverzekeraars, overheden en de politiek.

Wie zijn onze leden?

Wij zijn een vereniging met circa 4.500 leden. Onze ledengroep bestaat uit gediplomeerde schoonheidsspecialisten die zich door middel van kwaliteit en professionaliteit willen onderscheiden en willen bijdragen aan een sterke branche. Circa 35% van onze leden hebben een aanvullende specialisatie bij ANBOS geregistreerd. Hierdoor kunnen zij bepaalde behandelingen uitvoeren (zoals bijv. acne) die vallen onder de vergoede zorg vanuit de aanvullende zorgverzekering. Deze gespecialiseerde schoonheidsspecialiste volgen hiervoor elke 3 jaar een nascholing bij ANBOS.

info@anbos.nl

+31 348 748 200

Pompmolenlaan 16, 3447 GK Woerden

ONZE PARTNERS