BEAUTY TRADE PROFESSIONALS

Beauty Trade Professionals (BTP) organiseert als leveranciersvereniging al bijna 30 jaar toonaangevende vakevenementen voor beauty professionals. In de afgelopen jaren zijn we echter uitgegroeid tot een brede organisatie met allerhande activiteiten om de markt voor professionele schoonheidsbehandelingen te stimuleren tot verder groei. Samen met onze aangesloten leden staan we voor een gezonde professionele beautybranche.

Beauty Trade Professionals organiseert de vakbeurzen in Utrecht: Beauty Trade Special in het voorjaar en Beauty2Buy in het najaar.

De evenementen brengen de belangrijkste merken samen op het gebied van huidverzorging/verbetering, nagels, pedicure, spa en wellness. Voor standhouders is het een waardevol contactmoment met de doelgroep van enthousiaste beauty professionals. Bezoekers van de beurzen geven in de enquêtes aan te komen voor hun inkopen, het ontmoeten van bestaande en nieuwe leveranciers, het spotten van trends en het krijgen van nieuwe vakkennis. Ook in de tijd waarin veel contact en transacties online plaats vinden, is een vakbeurs het persoonlijke contactmoment dat de waarde van een bedrijf versterkt.

De oorsprong van de vereniging ligt dus bij het organiseren van vakbeurzen, maar in de laatste jaren hebben we tevens geïnvesteerd in andere mogelijkheden om de beautybranche te stimuleren tot verdere professionele groei. Eén van die voorbeelden is de Beauty Award. Deze prestigieuze vakprijs is de Oscar voor de schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons die ieder jaar vele beauty professionals aanzet tot een kritische blik naar hun eigen bedrijf om deze vervolgens te presenteren aan de vakjury. Het winnen van een Beauty Award vormt de erkenning voor de vakgenoten die echt een verschil maken in als specialist, alsook een stimulans voor hun ontwikkeling en inspiratie voor anderen om hen heen. Het stimuleren en verspreiden van vakkennis vinden we belangrijk. Daarom leveren we een bijdrage aan het vakblad De Beauty Professional dat maandelijks verschijnt. Daarnaast is BTP eigenaar van het digitale platform Beautyspot.nl.

info@beautytradeprofessionals.nl

+31 308 007 186

Pompmolenlaan 16, 3447 GK Woerden

ONZE PARTNERS