OVER ONS

Meer dan 250 professionele video's voor de beautybranche.

Nikolai Khatchatouryan

Regisseur / Cameraman / Editor

Gagik Khatchatouryan

Cameraman / Editor / Drone piloot

Salon Plaza is opgericht door tv-programmamaker, regisseur en cameraman Nikolai Khatchatouryan. Na zijn opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht – Audiovisual Media, is Nikolai direct aan de slag gegaan in tv-land met het maken van tv-programma’s. In de afgelopen jaren heeft Nikolai een breed netwerk opgebouwd binnen de beautybranche en is hij door zijn kwaliteitswerk partner geworden van grote organisaties zoals De Huidprofessional, ANBOS, Beauty Trade Professionals (BTP) en tal van leveranciers in binnen- en buiteland. Dit alles heeft uiteindelijk geresulteerd in het maken van een eigen tv-programma, namelijk De Schoonheidsspecialist voor SBS6.

Gagik Khatchatouryan is na zijn opleiding ICT/Media direct gaan samenwerken met zijn broer Nikolai. De broers hebben de krachten gebundeld en bieden dan ook een breed pakket van diensten aan op het gebied van audiovisuele media.

Naast het maken van video’s, is Gagik gespecialiseerd in het maken van websites en heeft hij sinds 2020 diverse certificaten behaald voor dronevliegen.

Tv-programma De Schoonheidsspecialist (SBS6)

Met onze 12 jaar ervaring binnen de tv-wereld en ons goede contact met de commerciële zenders, hebben wij in 2022 (het eerste seizoen van) het tv-programma

De Schoonheidsspecialist geproduceerd voor SBS6,waarin wij lieten zien waar de schoonheidsspecialist en de huidtherapeut voor staan en welke producten en technieken er op de markt zijn voor het behandelen van de huid op een natuurlijke manier.


Mocht je het seizoen hebben gemist, dan kun je dit hier terugkijken.

Wat onze klanten zeggen

Al enige jaren werken wij samen met Nikolai en Gago. Voor menig van onze relaties hebben wij mogen voorzien van prachtige bedrijfsfilms.

De heren denken altijd met ons mee, hun creativiteit is eindeloos en ze werken ook nog eens super snel. Op nog vele jaren.

Suzanne Falasco Stekelenburg

Department of Cosmetics

Zeer ervaren team!
Zij hebben veel verstand in de beauty branche, dat maakt het makkelijk tijdens de opnames. Ze zijn heel meedenkend en heel fijn om mee samen te werken. Inmiddels ben ik aantal video's verder en dit heeft enorm geleverd voor mijn kliniek.

Shamiran Hoofsepian

Skin Renew Vlissingen

Geweldig om met Nikolai en zijn broer Gagik samen te werken. Het zijn toppers die je gelijk op je gemak stellen als je voor de camera staat. Na alle video's wat ik met hun heb gemaakt is als ik terug kijk in een woord, SUPER! Voor het maken van bedrijfvideo's kan ik dit team zeker aanbevelen. Ze zijn super goed!

Nicolle Wieme

Schoonheidsinstituut Natural Beauty

ONZE PARTNERS