360 GOOGLE VIEW

€ 650,- excl. btw.

Je kent ongetwijfeld de 360-graden streetview van Google Maps, waarbij je virtueel door de straten kunt lopen. Een 360-graden view kan tegenwoordig ook gemaakt worden van jouw salon. Zo kunnen de klanten virtueel een kijkje nemen in jouw salon en kunnen ze makkelijk de stap zetten naar binnen.


* Maximaal 1 draaidag

* Inclusief reiskosten binnen Nederland


Vergroot je zichbaarheid op Google

Trek meer klanten aan en geef jouw zoekresultaten op Google een boost met een verbluffende virtuele rondleiding door jouw bedrijf. Street View zet jouw bedrijf in het beste daglicht en helpt jouw klanten in één oogopslag te begrijpen wat jij hen te bieden hebt. Wij zullen de tour voor je vastleggen en publiceren op Google Mijn Bedrijf en Streetview, zodat jij je kunt focussen op de continuïteit van jouw bedrijf.

Online zichtbaarheid

Breng jouw bedrijf onder de aandacht. Van entree tot product specifieke close-ups: vertrouw op de partner van Google om te profileren wat jouw bedrijf speciaal maakt met 4K virtuele rondleidingen.

✓ Tot 40% meer organisch groei

Uit onderzoek blijkt dat bedrijven met Google Street View 40% meer organisch verkeer krijgen ten opzichte van bedrijven zonder Street View.

✓ Onderscheid je van de concurrenten

Waar de een stopt met foto’s, nodig jij je klanten uit om de sfeer vanuit huis te proeven. Denk out of the box en verleg de grenzen van jouw bedrijf.

Kortom, een unieke marketing tool om jouw bedrijf beter te presenteren op Google en elders.

✓ Effectiever adverteren

Advertenties met virtuele rondleidingen hebben twee keer meer bereik dan advertenties zonder. Door de algoritme van Google, begrijpt het systeem het gedrag en profiel van de gebruiker in combinatie met de data van Street View clicks.

✓ Vertrouwen winnen

62% van de internetgebruikers vindt foto’s van winkelinterieurs, interieurontwerp en product close-ups nuttig bij het beslissen welk bedrijf te bezoeken.

✓ Boost jouw SEO

Betere vindbaarheid staat gelijk aan direct meer omzet. Daarom is Google Street View essentieel op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO). 

Wat onze klanten zeggen

Al enige jaren werken wij samen met Nikolai en Gago. Voor menig van onze relaties hebben wij mogen voorzien van prachtige bedrijfsfilms.

De heren denken altijd met ons mee, hun creativiteit is eindeloos en ze werken ook nog eens super snel. Op nog vele jaren.

Suzanne Falasco Stekelenburg

Department of Cosmetics

Zeer ervaren team!
Zij hebben veel verstand in de beauty branche, dat maakt het makkelijk tijdens de opnames. Ze zijn heel meedenkend en heel fijn om mee samen te werken. Inmiddels ben ik aantal video's verder en dit heeft enorm geleverd voor mijn kliniek.

Shamiran Hoofsepian

Skin Renew Vlissingen

Geweldig om met Nikolai en zijn broer Gagik samen te werken. Het zijn toppers die je gelijk op je gemak stellen als je voor de camera staat. Na alle video's wat ik met hun heb gemaakt is als ik terug kijk in een woord, SUPER! Voor het maken van bedrijfvideo's kan ik dit team zeker aanbevelen. Ze zijn super goed!

Nicolle Wieme

Schoonheidsinstituut Natural Beauty

ONZE PARTNERS