DEPARTMENT OF COSMETICS

Sinds 2017 zijn wij leverancier van een aantal innovatieve merken met de focus op huidverbetering op een schone, groene manier. Als leverancier willen wij jou meer bieden dan alleen maar producten, het is een samenwerking. We hebben alle kennis in huis om met je mee te denken hoe je jouw instituut met onze merken nog meer kan uitbouwen. Waar wil je in groeien, waar liggen je doelen?  Wat heb je daarbij nodig en hoe kunnen wij jou optimaal ondersteunen? Ons team bestaat uit volledig gediplomeerde schoonheidsspecialisten met jarenlange ervaring in de branche, dus we begrijpen wat er bij jou speelt.

De merken die wij aanbieden, sluiten hier volledig op aan. Huidverbetering in het midden tot hoog segment met respect voor de huid. 

Groen, vrij van schadelijke ingrediënten en zo clean mogelijk voor je huid en de aarde. Wij hechten hiernaast veel waarde aan exclusiviteit. Liever bewust gekozen samenwerkingen, waarbij wij de kwaliteit van onze service kunnen blijven waarborgen en jij hier optimaal gebruik van kan maken.

Suzanne Falasco Stekelenburg

12 jaar ervaring en ‘know how’ over de behoefte in de schoonheidsbranche en het belang van het ondernemerschap nu onder één dak.

Met hart voor het vak en begrip voor het dagelijkse ondernemen in de beauty branche richt Suzanne Falasco – Stekelenburg in 2017 Department of Cosmetics op. Door jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste, salon manager en sales manager zowel in Nederland als tijdens de jaren dat zij in het buitenland woonde, weet zij als geen ander hoe je een salon en bedrijf succesvol kan runnen. Het vooruitstrevende karakter en de moderne benadering vanuit het buitenland triggerde het verlangen om deze kennis en manier van behandelen in de Benelux te delen.

De merken die Suzanne heeft besloten te importeren, sluiten hier volledig op aan.

We willen iets ánders bieden dan wat er al verkrijgbaar is. De huidige markt beweegt zich steeds meer naar schone, veilige en duurzame producten. Dergelijke producten vinden met een huidverbeterend vermogen is zeldzaam, maar haar passie en specialiteit.

Vandaar dat Suzanne in 2017 Cosmedix in de Benelux heeft geïntroduceerd. Vervolgens in 2020 is Ayuna – Less is Beauty gelanceerd. En in 2022 start ons eigen lifestyle brand – Synchronic. Suzanne ziet schoonheid als iets wat meer is dan alleen “een lekkere crème en een goede behandeling”. Het zit van binnen en van buiten en draait ook om de bewustwording van jouzelf en je omgeving.

info@depaertmentofcosmetics.nl

+31 0850188710

Annastraat 2a, 6862CH Oosterbeek

ONZE PARTNERS