USKIN MEDICAL SKIN SOLUTIONS

Dat is wat USKIN samen met jou wil bereiken als het om non-invasieve apparatuur gaat. De vraag naar gezondheid en vitaliteit speelt steeds meer een bewustere rol in het leven van je cliënt. Ook de mogelijkheden aan non-invasieve apparatuur zijn enorm gegroeid. Wat je nodig hebt is een technologie die wetenschappelijk is onderbouwd en de gezondheid en vitaliteit van je cliënt van binnenuit bevordert op een pijnloze en veilige manier. De esthetische gepatenteerde apparatuur voor huidverjonging, bodyshaping, huidverbetering en laserontharen van Venus Concept, icoone en Adipologie heeft dat allemaal. Daarmee loop je voorop en maak je indruk. Je hebt daarvoor een betrouwbare partner nodig die je support geeft in je marketing, (online) trainingsmiddelen beschikbaar stelt en een eigen technische dienst heeft die jou ondersteuning biedt.

Hoe zou het voor je zijn als we nog meer indruk maken op jouw cliënt door samen het verschil te maken?Vanaf 2013 zijn wij exclusief distributeur op de Nederlandse markt met meer dan 200 partners.

Wil jij ontdekken hoe jij je behandelaanbod kan uitbreiden zodat je meer groei kan realiseren? Vind jij het belangrijk om op het hoogste niveau te werken op een non-invasieve methode, om pijnloze en veilige wijze indrukwekkende resultaten bij je cliënten te bereiken?


Wil je de nieuwste innovatieve behandelmethoden gebruiken en meer resultaat behalen? Neem dan contact op met USKIN

info@uskin.nl

+31 499 327 237

Molenkampseweg 20, 5681PE Best

ONZE PARTNERS